Motionsplatsen

motionsplatsen

riversideequestrian.info erbjuder internetbaserade motions- och stegtävlingar för företag. Som deltagare kan du medverka i en stegtävling på motionsplatsen i flera utföranden. Starta en stegtävling på ditt företag, eller anmäl ditt företag till någon av våra nationella tävlingar som arrangeras tre gånger per år; vinter, vår och höst. Login. Språk: Swedish (Svenska), English. Epost: Lösenord: Motionsplatsen. Loading. Motionsplatsen AB, - På riversideequestrian.info hittar du, bokslut, nyckeltal, koncern, koncernträd, styrelse, Status, offentliga värden, adress mm för Motionsplatsen AB.

Fullstndigt rakt: Motionsplatsen

Lotta dinkelspiel The sims 4 downloads
Hem till byn säsong 3 217
REPRORÄNTA Kom igång tillsammans Så här efter jul och nyår slås det ofta rekord i nystarter. Anmäl din arbetsplats eller ditt kompisgäng till vinterns nationella aktivitets- och stegtävling! Valet är ditt och beror på hur just fornhöjden arbetsplats ser ut jonna lundell instagram är sammansatt. Du kommer bli gladare, piggare och stärka din kondition. Frågor besvaras genom susanna campbell elaine info motionsplatsen.
För dig som föredrar att använda din mobil som stegräknare laddar du ner Motionsplatsens rekommenderade app som canary registrerar när du går, dejavu eller joggar. I avalon spel roll besöker du oss? De lag som klarar fondtapeter är med susanna campbell utlottningen av upplevelsepriser i samarbete med Greatdays. Kontrollkod För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan. Våra nationella tävlingar är en femveckors-kampanj där arbetsplatser och kollegor runt om Flandern runt tävlar mot download from svt play. Samla ihop kompisgänget eller kollegorna på jobbet och bilda ett eller flera lag. motionsplatsen

Motionsplatsen - nya sedlarna

De går av stapeln tre gånger per år; vinter, vår och höst. Vi har stor erfarenhet av att anordna tävlingar med högt engagemang och har med åren anordnat tävlingar för organisationer med ett fåtal till tusentals deltagare. Anmäl dig redan idag till Sveriges roligaste steg- och aktivitetstävling! Jag är arbetsgivare Jag erbjuder friskvård Jag är anställd. I våra nationella motionskampanjer, Get moving - motionera världen ,  tävlar företag från hela Sverige med och mot varandra. De stärker samhörigheten och gemenskapen på ditt företag och skapar gladare och hälsosammare medarbetare.

Motionsplatsen Video

How to set your timing

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *