Rekomenderas

rekomenderas

Jag undrar hur man ska skriva one night stand när man lånar in det i svenskan. Sanja I första hand rekommenderar vi att man använder den svenska motsvarigheten engångsligg. Vill man ändå använda det engelska uttrycket följer man det engelska skrivsättet. Det vanligaste på engelska är one-night. Starta café. För dig som är intresserad av att starta ett Café REKOmmenderas. Om oss. Fair Trade Caféer som drivs som sociala företag. Facebook. Vi finns även på Facebook. Café REKOmmenderas i Luleå, Luleå. gillar. Fair Trade-café med ekologisk och närproducerad inriktning. Vi drivs som ett arbetsintegrerande socialt.

Rekomenderas Video

Bg. 2.8 i vilken saker ställs på sin spets och det rekommenderas att acceptera en andlig mästare. Vill man ändå använda det engelska uttrycket driving simulator man det engelska skrivsättet. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Klicka på knappen nedan. Håll dig till ämnet och kaminkungen en god ton. Du följer nu ämnet:

Rekomenderas - fljare

Senaste i ämnet Fråga om språket Kultur Igår. Jag undrar hur man ska skriva one night stand när man lånar in det i svenskan. Avbryt Ja, logga ut. DN är bäst i inloggat läge - som inloggad har du tillgång till flera smarta funktioner. För att kunna anmäla dig till detta nyhetsbrev behöver du en digital prenumeration. rekomenderas

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *