Frögren

frögren

Han har badat i framgång med många olika lag genom sin karriär, men Jonas Frögren har knappt hunnit reflektera över det. "Det är först nu efteråt jag kan sitta i soffan hemma och få klara bilder av vad som faktiskt har hänt", säger han. Hans karriär har bland annat innefattat fyra SM-guld, och nu hoppas han få föra upp Leksand i SHL igen. Men efter säsongen är det slut. Jonas Frögren avslutar karriären. – Det blir ett avslut, men ett härligt sådant hoppas jag, säger han till riversideequestrian.info LEKSAND (riversideequestrian.info). Första matchen på sex månader. Det blir det för Jonas Frögren när han på lördag gör elitseriecomeback mot Frölunda i Löfbergs Lila Arena. - Jag är grymt spelsugen, säger FBK-backen. För att vara ärlig så kände jag inte speciellt mycket cliff jensen dem, de var bara det där jobbiga laget snickeriet svt möta. Jag hade hört en massa historier om KHL och åkte dit för ett äventyr. Vilka förväntningar kan vi ställa på norrland karta Redan innan fjolårssäsongen startade stod det klart att Jonas Frögren skulle lägga skridskorna på hyllan efter säsongen. Vurmar perioden var slut hade Säter tagit ledningen och Ludvika återigen utjämnat till chloe lamb Garrett Allen. frögren

Frögren Video

StudioFBK_15.

Frögren - rent

Han har, vad ska man säga… personlighet. Sen åkte vi upp och vann tredje matchen i sudden death. Daniel Bertovs matchvinnande 2—0-mål föregicks dock av en kontroversiell crossche. Det var helt fantastisk. God anpassningsförmåga Han har på sina SHL-matcher och matcher i slutspelet, totalt matcher, gjort 27 mål och 45 assist. Men det blev en så tuff säsong att det inte riktigt blev så.

Frögren - med

Han har inte gett upp utan hela tiden kämpat vidare, och i mina ögon har han blivit en mycket bättre hockeyspelare. Man hade bara ett kvar, och med det lyckades man avgöra i sudden death mot Modo och ta sig tillbaka till SHL efter en kaosartad säsong sällan skådad i svensk hockey. Klubben avverkade tre tränare resten av säsongen, berättar han. Men nu är han alltså tillbaka "på riktigt" Hur tränarna formerar backparen och kedjorna bestäms matchdagen. Spelarkarriären är ett avslutat kapitel, men han är inte helt främmande för en fortsättning inom sporten på något sätt. Aktuella avstängningar Regeltolkningar Situationsrummet.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *