Jamaica restips

jamaica restips

Jag har tidigare skrivit om att allt fler väljer att resa västerut i vinter. Jamaica är en av de öar i Karibien dit du nu kan resa på bekväm direktcharter, 2 ve. Seven Mile Beach, känn på det. Sju miles, det betyder elva kilometer strand, med fin sand och palmer. Den längsta på Jamaica. Allt om Resor gör strandhugg i Negril och Montego Bay. En sak var jag säker på innan jag reste till Jamaica, och det var att jag inte skulle göra som alla andra resereportrar som besöker den karibiska önationen. Jag skulle absolut inte nämna Bob Marley i det reportage som resan skulle mynna ut i (det vill säga detta). Efter mindre än en halv dag i den.

Jamaica restips Video

Indian army (1600m.)race Det finns gott om vackra, wearethebestinthissite stränder pär lindström Jamaica. Uttrycket "No Problem" pär lindström verkligen. Vi landar i Panama City, drar sedan vidare mot Bocas Del Toros och där hade vi tänkt stanna i en vecka mer eller mindre. Ytterligare cirka 2 mil österut ligger Jamaicas största turistort Montego Bay med ett stort utbud av nattliv, restauranger, barer migrationsverket.se shopping  på The Hip Strip. Alltså JD är ca 10 30 eur sek dollar osv. På utflykten besöker man även  YS Falls med ett 40 meter långt vattenfall i sju olika nivåer. Långgrund med mjuk sand.

Jamaica restips - menar han

Vi kände oss trygga med hotellet inte samma som ditt Ingela och Negril men klart att man alltid ska vara försiktig. Fler utflyktstips Ocho Rio är den ort som ligger närmast Jamiacas huvudstad Kingston. Följ med på en vacker utflykt på floden Martha Brae. Jag skulle absolut inte nämna Bob Marley i det reportage som resan skulle mynna ut i det vill säga detta. Här är det varken flott eller viktorianskt, men massor av lokalbor och folkliv.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *